1. Rosenholmveien 25, 1414 Trollåsen. Kontor Areal: 20 m²
  Rosenholm Campus - Fleksibelt kontorhotell i inspirerende arbeidsmiljø!
 2. Rosenholmveien 25, 1414 Trollåsen. Kontor Areal: 20 m²
  En av landets flotteste personalrestauranter med mat av ypperste klasse
 3. Rosenholmveien 25, 1414 Trollåsen. Kontor Areal: 20 m²
  Variert meny med vekt på økologiske og lokale leverandører
 4. Rosenholmveien 25, 1414 Trollåsen. Kontor Areal: 20 m²
  Rikt utvalg av supper, salater og smørbrød
 5. Rosenholmveien 25, 1414 Trollåsen. Kontor Areal: 20 m²
  Peisestue som sosial møteplass eller for arrangementer
 6. Rosenholmveien 25, 1414 Trollåsen. Kontor Areal: 20 m²
  Sosiale soner med bordtennis og shuffleboard
 7. Rosenholmveien 25, 1414 Trollåsen. Kontor Areal: 20 m²
  Sosiale soner med bordtennis og shuffleboard
 8. Rosenholmveien 25, 1414 Trollåsen. Kontor Areal: 20 m²
  Kaffebar
 9. Rosenholmveien 25, 1414 Trollåsen. Kontor Areal: 20 m²
  Sykkelparkering ed garderober, modernisert treningsanlegg og flotte rekreasjonsområder i umiddelbar nærhet
 10. Rosenholmveien 25, 1414 Trollåsen. Kontor Areal: 20 m²
  Egen gymsal med jevnlige aktiviteter
 11. Rosenholmveien 25, 1414 Trollåsen. Kontor Areal: 20 m²
  Rosenholm Campus er lett tilgjengelig med offentlig transport, bil eller sykkel
Rosenholmveien 25, 1414 Trollåsen. Kontor Areal: 20 m²

Nyoppusset kontorhotell for mindre virksomheter/avdelingskontor - fleksibelt og sentralt i inspirerende arbeidsmiljø!

Arealspesifikasjon

1. etg: 20 kvm kontorhotell

Bebyggelse

Her er det bare å møte opp og begynne arbeidet. Lokalene er nyoppussede, møblene er på plass og det er bare å sette i kontakten. Fleksible leiekontrakter, så du kan oppskalere arealer etter behov. Du har fri tilgang til møterom, kjøkken og kopi/print. Renhold og oppvarming er inkludert i prisen, så her er det ingen overraskelser når fakturaen kommer.

Hvem passer kontorhotellet for:
Mange småbedrifter som baserer seg på hjemmekontor opplever at jobbtid og og fritid ikke lar seg skille. Når man er på hjemmekontoret er det alltid oppgaver i huset som burde vært gjort, og når man er hjemme er det alltid oppgaver på hjemmekontoret som burde vært gjort. På kontorhotellet får du kollegaer på nabokontoret, selv om du driver for deg selv.

Liten, men ikke i lengden:
I en etableringsfase er det tungt å ta på seg store forpliktelser og binde seg til lange husleiekontrakter. På kontoret kan du betale for den plassen du bruker og leie flere kontorer når de neste ansatte kommer. Når bedriften blir stor nok kan man gå over til større lokaler på ordinær kontrakt, uten å måtte skifte adresse.

Stor ute, liten hjemme
Vi har flere norske avdelinger av utenlandske foretak som hotellgjester på Rosenholm Campus. De har satt pris på det enkle avtaleverket og tilgangen på et stort og profesjonelt miljø med tjenester som gjør jobbhverdagen enklere. På Rosenholm har vi betjent resepsjon, høyt sikkerhetsnivå, konferansesenter, felles post- og varemottak og ikke minst en av landets flotteste personalrestauranter.


Dette er inkludert:
- Resepsjon/vert
- Nyoppussede lokaler, ferdig møblert
- Renhold
- Møterom
- Internett
- Kopi/print
- Kjøkken med hvitevarer og kaffemaskin
- Tilgang på et av landets flotteste personalresturanter, drevet av Fursetgruppen
- Betjent varemottak
- Nylig moderniserte treningslokaler
- Gode parkeringsmuligheter for sykkel og bil

Beliggenhet

Rosenholm Campus er et moderne kontorlandskap på totalt 43.000 kvm fordelt på 10 blokker koblet sammen med glasstak og fellesområder som resepsjon, kantine, kaffebar, sosiale møteplasser og konferansesenter. Sentralt beliggende på grensen mellom Oslo og Oppegård, kun 11 minutter med bil fra Oslo sentrum. Eiendommen ligger med enkel adkomst fra E6/E18, samt bussholdeplass og togstasjon i umiddelbar nærhet. Kort vei til Kolbotn sentrum, Quality Hotel, treningssenter, matbutikk og diverse helsetjenester.

Adkomst

Rosenholm Campus ligger med enkel adkomst enten man bruker bil, tog eller buss - kun rundt 15 minutter fra Oslo sentrum. Mastemyr ligger i Oppegård kommune, sentralt plassert som nabokommune til Oslo, med både E6 og E18 i umiddelbar nærhet. Rikelig med parkeringsdekning i parkeringshus ved adkomst. Det er bussholdeplass med hyppige avganger i umiddelbar nærhet til eiendommen. Kun få minutters gange til Rosenholm togstasjon. Oppgradering med dobbeltspor for jernbane vil gi forutsigbarhet og sikre enda raskere reisevei.

Diverse

MAT
God mat er viktig både for å prestere på jobb og for trivselen. Personalrestauranten på Rosenholm drives av Fursetgruppen som er kjent fra kvalitetsrestauranter som Grand Café Oslo, Ekebergsrestauranten, Maaemo m.fl. I helt nye lokaler tilbyr de mat med vekt på økologiske og lokale leverandører. Her vil du finne flere og sunnere alternativer enn det du kanskje er vant med, enten du vil ha det som frokost, lunsj, middag eller møtemat. Men mat er ikke bare energi for kropp og hode. Det er også hygge og gode samtaler med kollegaer og kunder, og du kan velge mellom enkel fingermat i kaffebaren eller full pakke i kantinen. Eller hva med å smøre med deg litt mat og spise den under et tre i skogen?

TRENING
En sunn sjel i et sunt legeme, heter det, og all forskning viser også at fysisk aktivitet henger sammen hvordan vi presterer mentalt. Rosenholm Campus ønsker å være en foregangsbedrift når det gjelder satsing på trening og velvære for å redusere sykdom og fravær, og inviterer alle våre leietakere til topp moderne og nyoppussede treningslokaler med faste fellestreninger, tilgang til PT, mental trening, osteopat, m.m.

Og selvfølgelig har vi egen sykkelgarasje med garderober.

SERVICETILBUD
Fra den profesjonelle og hyggelige resepsjonen via skjorteservice til hentepunkt for dagligvarer, har vi lagt oss i selen for at du skal ha en så effektiv og enkel hverdag som mulig. Legg til rikelig med garasjeplass til både biler og sykler, IT-drift, renhold, eget Securitas-kontor, kildesortering, massasje, spisesteder og umiddelbar nærhet til skog og mark, og du begynner å få veldig mange gode grunner til å velge Rosenholm campus som din neste kontoradresse.

TRANSPORT
Selv om Rosenholm Campus ligger tilbaketrukket og rolig til, er det enkelt å komme hit. Togstasjonen er kun fem-ti minutters gange unna og toget til Oslo S tar kun 14 minutter. Kommer du med bil, er det bare å følge E18 og ta av på Mastemyr. Området er også godt tilrettelagt for å sykle til jobb, som er et valg vi alltid anbefaler både med tanke på hygge og helse.

TRIVSEL PÅ JOBB
At man har det hyggelig på jobb er viktig både for å kunne yte godt. Derfor har vi en egen trivselsjef som arrangerer faglige og sosiale sammenkomster, og som alltid er åpen for gode forslag til aktiviteter. Rosenholm Campus ligger også vakkert til i skogen med Oslofjorden kun et kvarters spasertur unna. Mange leietakere nevner nærhet til natur og muligheten til å være utendørs som en viktig grunn til at de trives så godt her.

Ansvarlig megler

Torkil Krange

Rosenholmveien 25, 1414 Trollåsen